fbpx
Bombay Budapest indiai étterem Thali ebéd menü

Thali menu

Egészséges és kiegyensúlyozott étkezés

Bemutatjuk India jellegzetes ízeit, egy tálon. Ez a THALI

Thali ebéd Bombay Budapest

A Thali, a BOMBAY Budapest legikonikusabb specialitása. Ha szereti az indiai konyhát, akkor a Thali-t is imádni fogja! Ha pedig még nincs sok tapasztalata az Indiai ételekkel, akkor a Thali egy remek lehetőség az ismerkedéshez.

A Thali nem csak egy étel, hanem egy komplett étkezés. A Bombay-ben a Thali tradicionális réz tálon kerül az asztalra. Ezen a hatalmas réz tálon a komplett ebéd menü megtalálható. A fotókat úgy készítettük el, hogy azokon minden vegetáriánus, és húsos opció szerepel. A Thali tálcán 6 db réz tálkában (katori) 5 különböző étel és a desszert kap helyet. Mellettük pedig, a tálca közepén Basmati rizs, ropogós-köményes papadam és egy igazi Tandoorban sült, Naan kenyér teszi teljessé az ebédet.

Az indiai thali étkezést a különböző gabonafélék, lencseétel, zöldségek, chutney szósz, joghurtos mártogatós vagy savanyúság, továbbá az indiai vajként emlegetett ghí, illetve a hagyományos fűszerek kombinációja teszi teljessé.

Táplálkozási szempontból a Thali, teljes értékű, kiegyensúlyozott étrendet biztosít, mely szénhidrátokat, fehérjét, vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat egyaránt tartalmaz.

CSAK HÉTKÖZNAP ÉS CSAK EBÉDIDŐBEN!

A Thali ebéd két opcióban kérhető. Az egyik a húsmentes vagy vegetáriánus Thali, a másik pedig a húsos Thali.

VEGETÁRIÁNUS THALI
4100 Ft

indiai sajt / zöldségköret / lencse / joghurt / rizs / saláta / naan kenyér / desszert

HÚSOS THALI
5200 FT

bárány / csirke / lencse / joghurt / rizs / saláta / naan kenyér / desszert

A Thali ebéd menü, minden hétköznap, és csak hétköznap érhető el. Hétfőtől – csütörtökig 11:30 és 14:00, pénteken 12:00 és 14:00 óra között. Más időpontokban, sajnos nem tudunk Thalival szolgálni. Ha szeretné megkóstolni a különleges Bombay Thali ebédet, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy foglaljon asztalt. Az asztalfoglalásnál pedig tudassa velünk, hogy Thali ebédre érkezik, és hogy hány Thalival kell készülnünk. Így garantálni tudjuk Önnek, hogy nem fog idő előtt elfogyni a Thali

Szeretnénk felhívni figyelmüket az alábbiakra. A Thali elkészítésénél törekszünk rá, hogy mindig a legfrissebb és legjobb alapanyagokat használjuk fel. Előfordulhat azonban, hogy némely alapanyagot nem tudjuk beszerezni, vagy az alapanyag minősége nem éri el azt a szintet, amit szívesen felszolgálunk Önnek, ezért ilyen esetekben előfordulhat, hogy ki kell cserélnünk azokat olyan alternatív összetevőkre, amelyek megfelelnek magas minőségi követelményeinknek. Az ilyen változtatások csak csekélyek, és nem befolyásolják a Thali általános élvezetét. Az is előfordulhat, hogy a korábban lefotózott étel tálalásán a Chef vagy a konyhai személyzet változtat. A fentiekben részletezett okok miatt a weboldalon található fotókon látható tálalástól, illetve az ételek leírásában található összetevőktől előzetes tájékoztatás nélkül eltérhetünk. Amennyiben bármilyen összetevővel, fűszerrel kapcsolatban intoleranciája van, kérjük jelezze ezt a felszolgálónak a rendeléskor.

A Thaliból csak korlátozott mennyiség áll rendelkezésre, ezért előfordulhat, hogy a Thali az adott napon már nem elérhető. Amennyiben konkrétan a Thali-t szeretné megkóstolni, kérjük jelezze az asztalfoglaláskor ezt felénk! Ebben az esetben a konyha úgy készül, hogy biztosan ki tudjuk szolgálni Önt.

Weboldalunkon az ételek allergén tartalmát, illetve csípősségét külön nem jelöljük, azonban az étteremben található étlapon minden étel mellett szerepelnek az allergének és az is, hogy az adott étel csípős vagy nem. Természetesen kollégáink készséggel segítenek Önöknek a konkrét ételekkel kapcsolatos további információkkal kapcsolatban! 

A weboldalon szereplő árak 2022 május 6-tól visszavonásig érvényesek! Áraink forintban értendők és az ÁFÁ-t tartalmazzák. Az árakhoz 12,5% felszolgálási díjat számolunk fel.

Az árváltoztatás valamint az étlap változtatás jogát előzetes bejelentés nélkül is fenntartjuk  A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk! Köszönjük!