fbpx
Bombay Budapest Etikett

Etikett

Ismerjen meg minket

Érezze jól magát nálunk

A Bombay tulajdonosai elkötelezettek a minőségi éttermi vendégélmény mellett. Mi nem csak ételeket készítünk, hanem a szó szoros értelmében vendégül látjuk Önt. Számunkra fontos, hogy amikor ellátogat hozzánk, akkor semmi ne zavarja meg Önt abban, hogy jól érezze magát nálunk.

Az alábbiakban összefoglaltuk azokat a helyzeteket, amelyekkel kapcsolatban az Ön együttműködését is kérjük, annak érdekében, hogy a nálunk töltött idő minőségi és felejthetetlen legyen.

Köszönjük és várjuk szeretettel!

Bombay Budapest cocktail

Csoportok, rendezvények

10 fő feletti asztalfoglalási igényével, valamint rendezvényekkel kapcsolatban kérjük, az alábbi elérhetőségeken vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot.

Asztalfoglalás módosítása, lemondása

Asztalfoglalással kapcsolatos késés esetében alapértelmezetten 15 perc időtartamig tudjuk fenntartani a foglalást. Ez idő alatt a hostess kolléganő próbálja elérni a vendéget és egyeztetni vele a várható érkezésről. Ha nem jelzik a késést nekünk, és vagy nem tudjuk elérni a kedves vendéget, úgy 15 perc után átadjuk az asztalt a foglalás nélkül érkező, várakozó vendégek számára.

Ennek megelőzése céljából, kérjük Önt, hogy amennyiben úgy látja, hogy nem tud megérkezni hozzánk az előzetesen lefoglalt időpontra csak több mint 15 perces késéssel vagy ha biztos benne, hogy a foglaláshoz képest kevesebb vagy több vendéggel fog érkezni, kérjük mielőbb jelezze felénk ezt lehetőleg telefonon, hogy legyen időnk megoldást találni a megváltozott időpontra illetve asztal méretre.

Dress code

Kérjük Önöket, hogy éttermünk belső helyiségeiben, 18:00 óra után, vacsora időben Smart casual-nak megfelelő öltözékkel tiszteljenek meg bennünket és vendégeinket.

18:00 óra előtt, illetve nyári időszakban a teraszon általános utcai viseletben is helyet foglalhatnak.

Gyermekek

Mint gyakorló szülők, kérjük Önöket, hogy a zavartalan időtöltés idejére 18:00 óra után a 12 évnél fiatalabb gyermekük felügyeletét bízzák másra és gyermek, gyermekek nélkül látogassanak el hozzánk.

Mind a tulajdonosok mind a kollégák között sokan vannak akiknek gyermekeik vannak. Tudjuk tehát, hogy mennyire stresszes tud lenni, ha gyermekeinkkel együtt megyünk étterembe. Megtapasztaltuk, hogy sem gyermekek számára, sem nekünk szülőknek nem élmény egy prémium étteremben eltöltött családi ebéd vagy vacsora a gyerekekkel együtt.

Mivel a gyermekek számára nem izgalmas akár 2 órán keresztül nyugodtan ülni és halkan beszélgetni, ezért ha tehetjük gyermekeink nélkül hódolunk a kulináris élvezeteknek. Éttermünket is ennek szellemében hoztuk létre. Az éttermünk kialakításánál fontos szempont volt, hogy felnőtt vendégeink élvezzék az étkezést és nyugodt körülmények között ebédelhessenek, vacsorázhassanak.

Kisállatok

Általánosságban véve éttermünk beltéri helységei sajnálatos módon nem alkalmasak kisállatok fogadására, ezért kérjük Önöket, hogy négylábú kedvencüket ne hozzák magukkal.

A nyári időszakban a teraszon található asztalok esetében természetesen szívesen várjuk kis kedvenceiket is

Parkolás

Éttermünk nem rendelkezik saját dedikált parkolóhellyel, vagy parkolási szolgáltatással.

Parkolásra a környező utcákban, illetve a környéken található számos parkolóházban van lehetőség. Amennyiben igénylik, Sofőrszolgálat és taxi hívásában, megrendelésében kollégáink készséggel segítenek Önöknek távozáskor.

Dohányzás

Éttermünk a hatályos jogszabályok szerint nemdohányzó.

Az étterem területén az IQUOS és más elektromos cigaretták használata sem megengedett. Dohányzásra téli időszakban az étterem előtt található teraszon kihelyezett hamutartóknál van lehetőség. Nyári időszakban, amikor a teraszon is asztalok találhatók, akkor az étterem közvetlen közelében sajnos nincs dohányzásra kijelölt terület. Együttműködésüket köszönjük!

Torta

Ha bármilyen okból szeretne tortát hozni az éttermünkbe, akkor erre lehetőséget biztosítunk Önnek.

Két dologra kérjük, hogy figyeljen ezzel kapcsolatban. Tortát kizárólag az asztalfoglalás napján áll módunkban átvenni. Továbbá kizárólag cukrászdában készült tortát tudunk befogadni amihez minden esetben kérjük blokkot és származási nyilatkozatot mellékelni szíveskedjen. Ezek hiányában a hatályos előírások miatt sajnos nem tudjuk befogadni a tortát.

KÜLSŐ FORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ ITALOK FOGYASZTÁSA

Éttermünk jól felszerelt bárral és széles ital kínálattal várja Önt, ezért alapértelmezetten nem elfogadott máshol vásárolt saját ital fogyasztása az étteremben.

Amennyiben speciális igénye van, asztalfoglalás előtt kérjük jelezze ezt felénk és beszerezzük Önnek a kívánt italt.

SZÁMLABONTÁS

Amennyiben egy asztalnál együtt fogyasztó vendégek szeretnék a fogyasztásukat külön-külön rendezni ezt kérjük mindenképpen már a foglaláskor, vagy legkésőbb az érkezéskor legyenek kedvesek jelezni felénk.

Nagyobb asztaltársaságok esetében és különösen a kiemelt látogatottságú vacsora időszakban a számla bontást a legnagyobb igyekezetünk mellett sem tudjuk minden esetben teljesíteni. Megértésüket előre is köszönjük.

Jöjjön el hozzánk!

Foglalja le asztalát most!

Annak érdekében, hogy biztosan legyen asztala, javasoljuk az előzetes foglalást. Asztalfoglalását leadhatja napokra, hetekre vagy akár hónapokra előre!

Egyéb foglalási lehetőségek

TELEFON / E-MAIL

Foglalás telefonon keresztül:

+36 (20) 413 0484

Foglalás e-mailben:

reservation@bombay.hu
Speciális foglalási igénye vagy kérdése van?

ÍRJA MEG NEKÜNK

Ha 10 fő feletti, nagyobb társasággal érkezik, vagy ha különlges kérdése van a foglalással kapcsolatban, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével írja meg nekünk kérdését, kérését. Kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.